TomTom; beste navigatie app

TomTom behoort tot één van de beste navigatie app en software ontwikkelaars die er is. Samen met haar concurrent Garmin, loopt de software ontwikkelaar al jaren voorop in de ontwikkelingen. Doordat TomTom zo’n groot netwerk heeft aan gebruikers, is haar navigatie app ook één van de nauwkeurigste in verkeersinformatie. Zelfs de kleinste vorm van verkeershinder wordt binnen enkele seconden door de routeplanner app opgemerkt. Direct daarna ontvangt de gebruiker een notificatie die hem helpt op tijd op zijn bestemming aan te komen.

Een ander sterke USP van de routeplanner ontwikkelaar, is TomTom maps. Deze dienst brengt de gebruiker al sinds jaar en dag naar alle uithoeken van de wereld. Geen bestemming is te ver. En dankzij het uitbreidbare geheugen van de navigatie systemen van TomTom, kun je zoveel maps toevegen als jij wilt. Zo rijd jij met met net zoveel gemak vanuit de Benelux naar Frankrijk, als van Frankrijk naar Spanje.

Dan tot slot nog één  feature die we hier willen uitlichten, namelijk TomTom flitspalen. TomTom flitspalen is een feature die jou brievenbus boetevrij houdt. Het waarschuwt jou wanneer er een flitspaal naders. En sinds kort brengt TomTom je ook op de hoogte van de mobiele flitsers. Nog even en geen telefoon heeft Flitsmeister app meer nodig!

Tomtom of Garmin kopen ?

Twijfel jij nog tussen een TomTom of Garmin kopen? We hebben hieronder het volledig lijstje van TomTom USPs voor je opgesomd;

✓ Geheugengrootte
✓ Uitbreidbaar geheugen
✓ Lifetime maps
✓ Snelheid navigeren naar bestemming
✓ Updaten kan ook op Mac
✓ Gewicht, licht navigatie systeem
✓ Roterend scherm
✓ Voice activation

Welke TomTom kiezen ?

Twijfel je nog over welke TomTom jij wilt kiezen? Speciaal voor jou hebben we de TomTom kiezer gebouwd; https://tomtom-kopen.nl/advies/