Leer meer over TomTom sporthorloges

Je kent het wel. Je bent een fanatiek sporter. Hardlopen, mountainbiken en wielrennen combineer jij allemaal met elkaar. Vervelend is alleen dat je je statistieken nog steeds moet bijhouden op je telefoon. Dit probleem werd opgemerkt door TomTom, die sporthorloges op de markt brachten waarmee dergelijke problemen verleden tijd werden.

Als fanatiek sporter die afstanden en hartslag wil bijhouden, zijn de sporthorloges van TomTom eigenlijk een must have. De apparaten zijn erg gemakkelijk in gebruik en heeft . Je stelt het toestel in en kunt direct aan de slag. Of je hem nu gaat gebruiken voor hardlopen of fietsen, TomTom steunt het allemaal.

De interface van de sport horloges zijn ook erg fijn in gebruik. Voorbeeldje. Veronderstel dat je het horloge instelt op 5 kilometer hardlopen. Dan zie je op je pols langzaamaan het percentage oplopen naarmate je dichter bij je doel komt. Verder trilt je horloge kort even na iedere gelopen kilometer. Indien je juist behoefte hebt je hartslag te volgen, dan kun je met een paar klikken op het horloge de instellingen aanpassen naar jouw gewenste setting.

Je kunt ook je eigen training instellen op het sporthorloge. Mocht je bijvoorbeeld een interval training willen doen, dan kun je precies instellen hoe lang iedere interval moet duren en hoe vaak je wilt herhalen. Op basis hiervan geeft TomTom je aan wat je hartslag moet zijn tijdens het trainen.

Al met al beschikken de sporthorloges van TomTom over een grote verscheidenheid aan opties. Voor ieder type sporter is er wel een functie ingebouwd die jou helpt meer plezier en resultaten uit je trainingen te halen.

Tot slot is de bediening van de sporthorloges ook relatief eenvoudig. In tegenstelling tot vele andere horloges, heeft TomTom haar uiterste best gedaan gepriegel op het scherm te voorkomen. Echt heel fijn. De accuduur van de horloges is verder ruim voldoende, waardoor je niet snel met een leeg horloge komt te staan.

Meer ontdekken over TomTom sporthorloges? Dat kan via deze links;